Ja!

Ja! Als het goed voelt, bij een onverwachte ingeving, een avontuurlijk plan, een spannende uitdaging of een fantasierijk spel...

Ja voel ik als ik door het bos loop en me verwonder over de intense groene kleuren, de magie voelbaar is, bij alle geheimen hier bewaard zijn en ik me verbonden voel met dit aardse zijn, wat zo hemels oogt.

Ja voel ik als ik bloot in de zon lig en niet kan geloven hoe bruin mijn huid ondertussen is, en dat begin mei. Als ik geniet van glaasje rosé en de warmte van de zon, mijn armen open en ontvang, onder een strakblauwe lucht met vannacht een volle maan.

Ja zeggen, ik herinner mezelf er iedere ochtend aan, als ik affirmaties zeg waarvan er één is: “Ik zeg zo vaak als mogelijk voor mij, ja”. Ik herhaal deze affirmatie omdat het mijn keus is, om iedere vanzelfsprekendheid als een wonder te blijven zien.

Het gaat al zo vaak over nee zeggen, grenzen aangeven, je eigenheid bewaken... maar wat als ja zeggen de niet-angstige variant op nee zeggen is? Ja is liefde voor het leven, vertrouwen in het grotere plan, oplossen van illusies, creëren van nog meer #wonderkracht.

Wat goed voelt, wat makkelijk gaat, wat me plezier schenkt, wat me laat glimlachen, wat me een lekkere kriebel geeft... daar zeg ik heel hard JA tegen. En dat voelt fantastisch!

95581346_2557522731188638_1236199610511261696_ojpg