Volg mij:

Wil je online kennismaken?

Individuele coaching

Ben je toe aan een nieuwe stap in je persoonlijke ontwikkeling en wil je daarbij ontdekken wat geweldloze communicatie en familie-opstellingen je kunnen brengen?

Wellicht heb je ondervonden dat om verbonden te blijven met wat jij voelt dat klopt en daar daadwerkelijk voor te gaan, je behoorlijk wat moed, vertrouwen en vaardigheid nodig hebt. Hoe blijf je trouw aan je eigen waarden binnen een systeem wat je daarin uitdaagt? Hoe blijf je energie krijgen van je werk, van de uitwisseling met gezinsleden, ook als de omstandigheden niet optimaal lijken?

Wat ik zie bij mensen die ik coach:

 • Leeglopen in het werk door de vele verwachtingen, eisen en overtuigingen
 • Te weinig vrijheid ervaren om hun creativiteit kwijt te kunnen
 • Overleven en verbinding missen met wat voor hun geluk belangrijk is
 • Geloven dat het anders kan maar dat nog niet durven of kunnen doen
 • Verlangen naar respect voor wie ze werkelijk zijn, meer plezier en energie willen hebben

Wat ik kan doen is:

 • Inzicht geven vanuit empathie in wat jou persoonlijk op een dieper niveau vervulling geeft
 • Je andere perspectieven aanreiken waardoor je nieuwe mogelijkheden ontdekt om met jouw uitdagingen om te gaan bijvoorbeeld door een tafelopstelling te doen (individuele familie- of organisatieopstelling)
 • Je laten ervaren hoe krachtig het is als je in verbinding met jezelf en anderen bent
 • Samen oefenen met het in je eigen kracht gaan staan en vandaaruit te communiceren
 • Jou vertrouwen en moed geven om uit te proberen en te ontdekken wat voor wonderlijks er mogelijk is

Tijdens de coachingsmomenten maak ik gebruik van de methodiek van Verbindende Communicatie (geweldloze communicatie) en elementen uit het systemisch werk. Uitgangspunten daarbij zijn voor mij openheid, nieuwsgierigheid, empathie, verantwoordelijkheid en je eigen ruimte innemen.

Aan de hand van een aantal stappen neem ik je letterlijk mee op weg van zien naar zijn en geven we daar zin aan. In 1,5 uur heb je helderheid en een eerste aanpak om mee aan te slag te gaan.

Zien:

 • Wat is naar jouw idee het probleem?
 • Welke gedachten heb je hier over?
 • Wat is datgeen wat jou het meest raakt?

Zijn:

 • Wat roept dit bij jou op?
 • Wat is voor jou zo belangrijk hierin?
 • Wat zou het verschil maken?

Zin:

 • Welke mogelijkheden heb je om het verschil te maken?
 • Wat kan jij hier zelf in doen en wat kunnen anderen hierin doen?

 

Individuele coaching kan op locatie of online. Richtprijs voor een coachingsafspraak van 1,5 uur kost 88 euro (excl. Btw). Ik vind het belangrijk dat je zelf kiest wat voor jou de coaching waard is.

 

 

 Mail mij voor meer informatie

Referenties

Sabine

Bedankt dat je me weer een stukje dichterbij mijn hart heb laten komen door deze inspirerende lessen waarbij we het over gevoelens en behoeftes hebben gehad en je mooie voorbeelden gaf. Hierdoor heb ik mijn eigen gevoelens ook beter leren plaatsen en opnieuw gevoeld om te voelen.

Sabine – Docent Gezondheidszorg en Welzijn i.o.

April 2022

Eveline

“Leerzaam, openhartig, verbonden, luisteren zonder direct een oplossing aan te dragen en wel gevoelens en behoeften benoemen.”

Eveline

Suzanne

“Het was een bijzondere locatie met bijzondere vrouwen. Als ik terug denk was ik twee uur in het NU. De rust en de kracht en de kwetsbaarheid mochten er zijn. De oefening waarbij  met de NEE van de ander ook een behoefte vervuld is, is iets wat ik nog nooit zo voorbij heb zien komen in allerlei trainingen. Zou ik er zeker inhouden.”

Suzanne

 

Judith

“Met een heel fijn, warm gevoel kijk ik terug op de workshop. Het heeft mij hele mooie inzichten gegeven. De oefeningen waren zo leerzaam en echt bijzonder om te ervaren. Door de liefdevolle benadering zonder oordeel, voel ik me als verbinder en gevoelsmens nog rijker. Dankjewel lieve mensen en Isabelle in het bijzonder.”

Judith

Myra

“Ik heb genoten van de fijne ongedwongen sfeer en de inspirerende opdrachten. De workshop was zowel erg leerzaam als ontspannend.”

Myra – natuurpedagoog en leerkracht 

 

Sanne

Ik heb geleerd om meer vanuit mijn gevoel en behoeftes te communiceren. Door actief bezig te zijn met gevoelens en behoeftes, ook bij anderen, krijg ik meer open gesprekken met de leerlingen waardoor je met de leerlingen samen iets kan veranderen of verbeteren. Of gewoon een heel leuk gesprek kan hebben.

Ik vind jou als trainer top! Je hebt een fijne persoonlijkheid en een hele open houding. Hierdoor voel ik mij veilig en vertrouwd, waardoor ik ook mijzelf durf open te stellen. Ik kijk enorm uit naar de volgende periode, zodat ik nog beter geweldloos kan communiceren.

Sanne – Docent i.o. Gezondheidszorg en Welzijn

April 2022

Selvi

Tijdens deze bijeenkomsten heb ik veel geleerd over hoe ik Geweldloze Communicatie (GC) kan toepassen in mijn leven als docent, moeder, collega, vrouw, zus, tante enz. Ik heb een na het bijwonen van de bijeenkomsten een ander zicht gekregen op alles.  Voor de bijeenkomsten waren mijn handelingen op de automatische piloot. Nu sta ik stil bij de gevoelens en behoeften van mijzelf en van anderen.

Ik vond Isabelle een inspirerende trainer. De zorgvuldige en empathische manier waarop Isabelle met ons omgaat, gaat hand in hand met wat Isabelle over wil brengen in de GC. Mijn ervaringen bij haar hebben mij meer diepgang en meer authenticiteit gebracht in mijn relaties en in mijn werk. Isabelle is voor mij de juiste persoon op het juiste moment geweest om Geweldloze Communicatie te integreren in mijn leven. Dank hiervoor.

Selvi – Onderwijs-assistent en docent i.o.

April 2022

Sonja Zwart

“Je ziet je deelnemers en geeft hen tegelijk vertrouwen dat ze het zelf kunnen. Je stelt je gelijkwaardig op en toch ook als een leermeester. Je doet GC helemaal recht. Echt mooi om te zien!”

Sonja Zwart – GC-trainer en auteur “Zie hoe mooi ik ben – Hoe werkelijk begrip voor leerlingen alles verandert”

 

 

Emely

“Ik ben me door de workshop bewust geworden dat mijn impulsreactie (in oplossingen communiceren) niet altijd voor verbinding zorgt. Het horen en voelen van de ander zonder oordeel of oplossing doet dat wel.”

Emely

Tara

“Wat mij het meest bijgebleven is, is dat mijn voorwaarden voor vertrouwen in contact, niet perse leidend hoeven te zijn. De ander kan soms niet aan die voorwaarden voldoen. Dat hoeft dan niet iets tegen mij te zijn of wat diegene niet wil doen voor mij, maar wat diegene voor zichzelf nodig heeft. Dit soort nieuwe inzichten zijn totaal out of the box voor mij, wat een wereld opent in communicatie.”

Tara