Volg mij:

Wil je online kennismaken?

Events

17 juli 2022

Workshop Geweldloze Communicatie

Het vermogen om te verbinden houdt ons menselijk. Geweldloze Communicatie helpt bij dat verbinden door taal met geweld (zoals oordelen) te vertalen in universele gevoelens en behoeften, waardoor we elkaar vanuit gelijkwaardigheid en empathie kunnen bereiken. Kom je oefenen met dat vertalen tijdens deze workshop?

De workshop is van 18-18.45u.

Happy Life festival Oosterhout

Op 10 september van 10-18u kun je mijn stand bezoeken en alvast kennismaken met mijn werkwijze. Welkom!

Happy Life Festival – Happy Life Festival

 

Kennismaking Verbindend Communiceren 

Dagworkshop voor professionals waarmee je oefent met de basis van verbindend communiceren aan de hand van verschillende praktische oefeningen. De workshop is bedoeld voor 4-6 deelnemers en iedereen is welkom!

Heb je interesse in deze workshop voor jouw gezin of team? Laat het me weten zodat we met de deelnemers een geschikte dag kunnen bepalen. Zijn jullie enthousiast om er een vervolg aan te geven? Dan kunnen we overleggen om een training van een aantal bijeenkomsten te starten!

 

februari t/m april 2023

Specialisatiemodule Geweldloze Communicatie in het onderwijs

In 8 bijeenkomsten van 3,5 uur maak je kennis met de basis van Geweldloze Communicatie. Aan de hand van een werkboek ben je vooral praktisch in 2 of 3-tallen met diverse oefeningen bezig en daarnaast is er ruimte voor spelwerkvormen die je ook in je eigen onderwijspraktijk kunt inzetten waarbij de universele gevoelens en behoeften centraal staan. Er is plek van max. 12 deelnemers.

 

april t/m juni 2023

Verdiepingsmodule Geweldloze Communicatie in het onderwijs

In 7 middagen verdiep je je verder in het Geweldloos Communiceren en is er naast tijd om met elkaar te oefenen en de theorie te verdiepen, ruimte om materiaal te ontwikkelen om GC in je eigen onderwijspraktijk te brengen. Er is plek voor max. 12 deelnemers.